Стартира нова PR агенция „2B-Consult“

С вечеря в луксозният сръбски ресторант „Кафана Стефанович“, в кв.Лозенец беше представена новата ПР агенция „2B-Consult”.

IMG_1173

В присъствието на журналисти от водещи медии в страната, организаторите разказаха за бъдещите си планове, новаторството в работата си и съвместните си идеи. „Ние държим на нашите клиенти, за нас е важно те да са доволни. В работата си изпипваме всеки детайл“, сподели пред медиите собственичката на агенцията Бояна Бояджиева.

IMG_1227

„За мен екипът е много важен, държа на хората с които работя- Марио Тарейн и Рангел Качаков. Заедно доказахме , че сме добър екип“. За гостите беше осигурено вино Eager от Wine box и подаръци от D&P D&P Perfumum Bulgaria.

С вечеря в луксозният сръбски ресторант „Кафана Стефанович“, в кв.Лозенец беше представена новата ПР агенция „2B-Consult”.

С вечеря в луксозният сръбски ресторант „Кафана Стефанович“, в кв.Лозенец беше представена новата ПР агенция „2B-Consult”. В присъствието на журналисти от водещи медии в страната, организаторите разказаха за бъдещите си планове, новаторството в работата си и съвместните си идеи.

„Ние държим на нашите клиенти, за нас е важно те да са доволни. В работата си изпипваме всеки детайл“, сподели пред медиите собственичката на агенцията Бояна Бояджиева.

„За мен екипът е много важен, държа на хората с които работя- Марио Тарейн и Рангел Качаков. Заедно доказахме , че сме добър екип“. За гостите беше осигурено вино Eager от Wine box и подаръци от  D&P Perfumum Bulgaria.