Събития

КОРПОРАТИВНИ СЪБИТИЯ

Събития за набиране на средства 
Персонални тържества 
Промоционални събития 
Коледни партита 
Събития за изграждане на екип – Тиймбилдинг

В процеса на работа  и естеството на  проектите, се разбира колко е важно доброто планиране, организация и координация на всяко събитие. Точно заради  това,   фокусираме дейността си в професионално менажиране и обслужване на различни видове корпоративни мероприятия.

Съобразно целите, желанията и бюджета, ние проучваме и подготвяме конкретно предложение за всеки клиент. Помагаме в избора на формат и място за провеждане на събитието. Разработваме и дефинираме тема и пълно кетъринг обслужване. Всичко от анонсиране и медийна публичност, концепция, дизайн и декорация, екстериорно и интериорно оформление на пространството, кетъринг меню, изготвяне на сценарии, фото и видео заснемане, дизайн и изработка на покани и други събитийни или рекламни материали, осигуряване на подаръци и анимация и  други.

Поемаме грижата и координацията на всеки детайл в процеса на подготовка и реализацията на Вашия празник. Стремим се да създаваме събития оригинални и стилни, но винаги съобразени с нуждите и изискванията на Вас, нашите клиенти.

Предоставяме на клиентите си цялостно или частично решение за тяхното събитие – пълното планиране, разработка, провеждане и организация на мястото и участниците, както и координиране на дейностите в рамките на цялото мероприятия.

Мотивирани сме от желанието да отговорим и надминем очакванията на нашите клиенти!

 

ЧАСТНИ СЪБИТИЯ

Всяко събитие е специално и има нужда да бъде внимателно подготвено и съвършено проведено с неповторим дух, подходящо кетъринг меню, дискретно и елегантно обслужено.

Ние  говорим с вас за дати, бюджети, важни детайли, списък с гости, хранителни изисквания и т.н. – ВСИЧКО, от което имате нужда.

С лекота се  справяме с всички покани, избор на храна, приемане и т.н. Залагаме на подбрани висококачествени ястия и напитки, съчетани със сезона и подходящия тип обслужване, представени стилно и артистично.

Предоставяме Ви цялостно или частично решение за техния повод – рожден ден, абитуриентски бал, парти в градината, BBQ или просто романтична вечеря за двама.

Пълното планиране, разработка, провеждане и организация на мястото и участниците, както и координиране на дейностите в рамките на цялото мероприятие.

Ние отнемаме целия планиращ стрес.

Ние Ви информираме  за напредъка по всяко време.

Нашият екип е квалифициран и  отдаден на работата си.

От каквото и да се нуждае от Вашето събитие, ние поемаме грижата за всеки детайл в подготовката и реализацията му.