“Бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек се е разпаднал още преди месеци”, това заявиха техни близки пред задокеанската преса, цитирана от британския таблоид Mirror.

По техни думи звездната двойка, за която открай време се говори, че е пред разпад, всъщност живеела разделена от месец март.

Спекулациите за краха на “Бенифър 2.0” започнаха да се разпространяват през май, когато и двамата започнаха да се появяват поотделно на светски събития. Слуховете се засилиха още повече, когато стана ясно, че актьорите са продали семейното си жилище в Бевърли Хилс. Тогава източник на сп. People заяви, че двамата се виждали “веднъж на няколко дни”.

След като “потенциалната раздяла на Бенифър” стана една от най-обсъжданите в светската преса, Джей Ло бе засечена в Италия с компания, в която не присъстваше Афлек. Според информация на изданието Live Nation, Лопес планира да прекара време “с децата си, семейството и близките си приятели”.

Иначе ако този път нещата не се получат, това няма да е първата провалена връзка за Дженифър и Бен. Преди неотдавнашния си брак двойката беше сгодена през 2002 г., след като се срещаше няколко месеца, но отмени годежа си и се раздели през 2004 г.