Връзката на Жизел Бюндхен с треньора по джу джицу Хоаким Валенте вече е в миналото, твърдят близки до двойката.

Според тях “виновник” за това е бившият съпруг на модела Том Брейди и по-конкретно шоуто, в което той беше подиграван от известни комици, които не се поколебаха да засегнат темата за раздялата му с Бюндхен и факта, че тя го замени с младия треньор.

Твърди се, че гаврата поставил сериозно напрежение върху отношенията на двойката.

43-годишната моделка, която за последно беше забелязана в компанията на Хоакин преди около два месеца, отново е соло, разкриха запознати пред американски таблоид.

Доскоро Жизел и 34-годишният Хоаким бяха неразделни и често можеха да бъдат забелязани заедно във Флорида, където моделът живее, а спортистът има тренировъчно студио.

“Светлините на прожекторите му дойдоха твърде много”, казва източник. “Хоаким е обикновен човек. Той не е свикнал с цялото внимание, което получаваше. Той стана част от шегите срещу Брейди. Хората започнаха да го питат дали той е причината за развода им.”

Самата Жизел обвинявала Том за случващото се в личния й живот, тъй като, ако той не се бил съгласил да се подложи на това публично унижение, връзката й щяла да бъде още по-здрава към този момент.

Твърди се, че Жизел е била “дълбоко разочарована” от шегите, в които бяха споменати тя и Хоаким.