Бритни Спиърс е спечелила колосалните 40 милиона долара през 2023 г., което категорично противоречи на твърденията, че певицата е в “сериозна опасност да фалира”.

42-годишната изпълнителка на хита Baby One More Time е прибрала колосалната сума чрез различни източници на доходи, сред които са и продажбите на мемоарите й “Жената в мен”.

Книгата беше официално издадена през октомври миналата година, за която изпълнителката подписа сделка с издателството на стойност 15 милиона долара. Още през първата седмица в Съединените щати бяха продадени 1,1 милиона копия.

Източник сподели пред изданието Us Weekly, че Спиърс е “спечелила 40 милиона долара” и добави: “Няма проблем с парите”.

Другите й потоци от приходи идват от песента й с Елтън Джон, озаглавена Hold Me Closer – която беше издадена през август 2022 г. В допълнение тя има още и собствен парфюм, като допълнително получава хонорари и от музикалния си каталог.

Според запознат обаче Бритни имала голяма мания да пазарува дрехи и въпреки че не се придържа към дизайнерските модели, а към по-достъпни марки, сериозна част от доходите й отиват там. Звездата харчила и много пари за почивки, някои от които отменяла в последния момент.

Припомняме, че 13-годишното консерваторство на певицата приключи през 2021 г., като с днешна дата тя има пълното право да разполага с парите си както пожелае. И макар че в началото имало план как да харчи финансите си, тя не го последвала и парите й започнали бързо да намаляват.