“Уил Смит и Крис Рок се помириха тайно след скандала в нощта на “Оскар”-ите”, заяви близък до тяхното обкръжение пред Mirror.

По негови думи Рок е простил на Смит, след като и двамата си поговорили на четири очи и си признали, че дълго време трупали напрежение около проблема, който скандализира света преди няколко години. “И двамата знаят, че са преминали границата”, каза запознатият, който допълни: “Помириха се и сега са продължили напред с добро.”

Мъжът заключи, че шамарът, който отнесъл Крис от Уил, е бил личен, тъй като актьорът “прекалено дълго е търпял подигравките му относно брака му с Джейда.” “Когато удариш някого, осъзнаваш, че този човек е приел коментарите лично. Разбирам го”, посочи още източникът. Но в крайна сметка: “Крис и Уил са в добри отношения. Осъзнали са грешката си. Крис – за подигравките, Уил – за публичния шамар.”

Припомняме, че преди повече от две години Смит удари Рок в лицето на сцената на “Оскар”-ите, след като комикът се пошегува остро с външния вид на Джейда Пинкет Смит. “Джейда, нямам търпение за “Редник Джейн 2”, каза той, като очевидно имаше предвид обръснатата й прическа, която е резултат от състоянието на косопад, алопеция. Тогава Смит излезе на сцената и удари Рок, преди да се върне на мястото си и да извика: “Дръж името на жена ми далеч от устата си.”

По-късно той се извини на сцената. “Искам да се извиня на Академията. Искам да се извиня на всички мои колеги, номинирани”, каза, когато взе “Оскар” за най-добър актьор.