Кание Уест планира да отвори порно студио, което да кръсти Yeezy Porn. Новината за новото бизнес начинание на рапъра идва пет години след като той сам призна, че е пристрастен към филмите за възрастни.

Тогава сподели, че съжалява, че е прекарвал толкова много време в гледане на порно, обявявайки, че манията му буквално “разби семейството ми”.

Е, изглежда, че разкайването му по отношение на порното е останало в миналото, като представител на Кание обяви, че той се надява да отвори студиото си още това лято.

В начинанието Уест ще си партнира с ветерана в индустрията Майк Моз, който е бивш съпруг на порно актрисата Сторми Даниелс. Нейното име стана известно по цял свят, след като в публичното пространство излезе информацията, че Доналд Тръмп й е платил сериозна сума, за да не говори за сексуален контакт, който по нейни думи двамата са имали преди повече от две десетилетия.

Решението на рапъра да навлезе в порно индустрията обаче не се прие с охота от всичките му фенове. “Продаде душата си на дявола”, пишат част от почитателите му, които са по-духовно ориентирани. Те неведнъж са го критикували и заради начина, по който облича съпругата си Бианка. Бившата архитектка рядко оставя нещо на въображението, тъй като дрехите, които Уест й налага да носи, са почти никакви.