Мадона отново завладя интернет платформите с последните си селфита, на които демонстрира непреходната си красота и завидна фигура. На 65-годишна възраст емблематичната певица продължава да излъчва младежки вид.

Облечена с корсет, неувяхващата Кралица на попа уверено демонстрира неостаряващия си външен вид, без да използва филтри или редакции, за да представи автентичната си същност.

След преглед в секцията за коментари, се вижда, че преобладават предимно комплименти, като някои фенове коментират, че любимата им певица не изглежда на повече от 30 години. “Без Мадона сме загубени! Пазете Мадона”.

Тя отново покорява върхове с турнето си The Celebration, към което се присъедини и 55-годишната Кайли Миноуг. По време на Celebration Tour Мадона отбеляза четири десетилетия музикална кариера с концерти по целия свят.

Очаква се турнето да завърши с безплатен мегаспектакъл на плажа Копакабана в Рио де Жанейро, който да събере най-голямата публика в кариерата й – около два милиона фенове. Според организаторите на събитието, то обещава да бъде с изключителен финал, който ще подчертае несравнимото влияние на Мадона върху музикалната индустрия и нейната отдаденост на почитателите й.