След развода си с Джо Манганиело, София Вергара си тръгна с колекцията си от бижута и дрехи, единственото, което предбрачният им договор позволява да получи.

Бившите съпрузи представиха документите по развода пред изданието Radar Online. В тях пише, че Вергара има право да си вземе диамантените колиета и маркови дрехи, включително и всички пари, които е изкарала през периода си с Джо. Същото важи и за него – и той запазва гардероба си и колекцията си от бижута.

Припомняме, че двамата се разделиха официално през февруари. Според Radar, след седем години заедно бившите съпрузи са останали в добри отношения. След края актьорът започна да се среща с актрисата Кейтлин О’Конър. Според световните медии двамата били със сериозни намерения един към друг и редовно се появяват заедно на публични места.

Наскоро София проговори за развода си с Манганиело. В интервю за Entertainment Tonight тя каза: “Изненадана съм как реагира общността на развода ни. Трябва да кажа, че пресата беше много уважителна и мила. И той, и аз продължихме напред.”

И под “напред” има предвид, че вече не е сама. От известно време актрисата излиза с Джъстин Салиман. Според техен близък: “Те много се харесват и не бързат. София винаги кара всички около себе си да се смеят и да са в позитивно настроение. На Джъстин му харесва, че тя пази личния си живот в тайна и че може да бъде истинска с него.”