Обсебената от желание за световна слава Хилария Болдуин се подготвя за живот без съпруга си Алек, който е обвиняем в дело за непредумишлено убийство, твърдят близки до звездната двойка.

Според информацията тя дори имала една основна цел, която искала да постигне и която да й донесе освен популярност и достатъчно средства – да се снима в риалити шоу.

Хилария се надявала да стане най-новият член на актьорския състав на популярното предаване real Housewives of Beverly Hills, пише Radar Online. Припомняме, че миналата година и Хилария, и Алек споделиха намерението си да снимат семейно риалити шоу, но поне засега плановете им останаха на заден план заради съдебните неприятности на актьора.

Междувременно се твърди, че Алек бил “ужасѐн” да бъде изправен пред съда през юли по делото, което се води срещу него, след като по непредпазливост причини смъртта на операторката Халина Хътчинс.

Ако бъде признат за виновен, той е изправен пред възможността да прекара 18 месеца зад решетките.

Колкото до Хилария – 40-годишната инструкторка по йога, превърнала се в светска личност, която живее с борещия се актьор в Ню Йорк, наскоро бе забелязана да се разхожда със седемте си деца из Лос Анджелис. Тя била в компанията на близката си приятелка Кайл Ричардс, която в момента участва в шоуто, като се твърди, че лобирала за нея пред продуцентите.