Новото гадже на Дуа Липа, Калъм Търнър, я запозна с майка си. Изданието Daily Mail показа снимки на тримата в приповдигнато настроение, както и на двете дами как се прегръщат. Калъм и Дуа потвърдиха връзката си миналия месец, по време на публична проява на обич в Холивуд. И новината, че са двойка, бързо обиколи интернет.

Търнър е актьор, модел, и е на 33 години. Роден е в Обединеното кралство и именно майка му е тази, която го запалва по киното и го е вдъхновила да стане актьор.

Дуа е родена през 1995 г. в семейство на косовско-албански родители, които са избягали от конфликта и политическата нестабилност на Балканите. Подобно на новото си гадже и тя като по-млада се е занимавала с актьорско майсторство, но прекъсва, тъй като решава да се отдаде изцяло на поп кариерата си.

Последно звездата от “Барби” бе свързвана с френския режисьор Роман Гаврас. През зимата обаче все повече се заговори, че двамата се разделили, тъй като имали различни виждания.

Калъм пък имаше четиригодишна връзка с номинираната за “Оскар” актриса Ванеса Кърби, но двамата се разделиха през 2020 г.