Уил Смит и съпругата му Джейда продължават да го раздават щастливо семейство, въпреки че актрисата изненадващо обяви в мемоарите си, че двамата са разделени от шест години.

Те бяха от звездите, които не пропуснаха да споделят кадри от празника Деня на благодарността, на който са били заедно с децата и роднините си.

“Перфектен Ден на благодарността. Надявам се и вашият да е бил такъв”, написа Джейда в профила си в Instagram, като постът й беше придружен от колаж от черно-бели кадри, направени по време на празника.

На един от тях Уил и Джейда позират заедно, като носителят на Оскар нежно е положил главата си върху нейната. Самият той също сподели фотоси от празничната вечер, на един от които се вижда как целува главата й.

Припомняме, че в официалните си мемоари, които Джейда издаде само преди няколко месеца, тя изненадващо разкри, че семейната идилия, която двамата с Уил публично са демонстрирали последните шест години, е била абсолютен фалш, тъй като двамата тайно се разделили. Въпреки това актрисата обяви, че двамата работят за отношенията си и в бъдеще най-вероятно ще се съберат.