Бившият съпруг на Меган Маркъл Тревър Енгелсън е бил “съкрушен”, след като херцогинята му поискала развод, пише “Mirror”. Бившата актриса и филмовият продуцент се разведоха три години, след като вдигнаха сватба през 2011 г.

Към днешна дата тя е омъжена за принц Хари, а Тревър е женен за диетоложката Трейси Кърланд.

Връзката му с Меган привличаше внимание през годините и се твърдеше, че той е бил “съсипан” от развода им, а тя му върнала сватбения и годежен пръстен по пощата. Източник заяви пред списание “Bella”: “Когато тя каза на Тревър, че иска да се разведе, той беше съкрушен”. Твърди се, че по това време продуцентът се е свързал с бащата на Меган – Томас Маркъл, и че не е знаел “дали се е объркала”.

Близък до Енгелсън споделя пред “Mirror”, че бившият й правил опити да се свърже с общите им приятели и познати, като ги пита “какво се е объркало“, че Меган вече не желаела да е негова съпруга, с надеждата, че на тях им е казала причината. Източникът допълва пред изданието, че “му е било необходимо известно време, за да се възстанови”. Освен разстроен от раздялата, също трудно му било да приеме новия й брак с принца. Според кралският експерт Нийл Шон, който е автор на книгата “От А до Я на Хари и Меган” бившият мъж в живота на Меган през 2023 г. получавал множество оферти да напише книга, която описва отношенията им, пише сп. “OK”.

След новината за новия й мъж – Хари, Тревър – който е основал продуцентската компания “Underground” – е “продължил напред“, допълва още запознатото лице. Твърди се, че филмовият продуцент има две деца от съпругата си Трейси.