Певицата Шер беше засечена от бдителни параци на среща с 37-годишното си ексгадже Александър “АЕ” Едуардс, с което двамата показаха, че явно дават втори шанс на връзката си.

Въпреки че отново е на крилете на любовта, решението на 77-годишната изпълнителка определено не буди положителни емоции сред най-близките й приятели, които никога не са крили, че не харесват младежа. Според тях той я използва и я лъже за чувствата си.

Припомняме, че Шер и Александър бяха забелязани на излизане от ресторант в Бевърли Хилс, където вечеряха заедно с певеца J Balvin и приятелката му, както и с близкия приятел на AE – рапъра Tyga.

Шер и АЕ за първи път се появиха заедно като двойка през ноември 2022 г. Тогава двамата бяха забелязани да се държат за ръце на излиане от популярно заведение в Холивуд. Само два месеца след началото на връзката им, той й предложи брак с огромен диамантен пръстен.

Докато феновете й възприемаха новината за новата й връзка, през април те обявиха раздялата си. Още тогава близките на Шер не скрили задоволството си от развоя, тъй като нямали никакво доверие на младока.

“Очевидно е, че AE я използва, за да повиши обществения си статут”, споделил приятел на певицата. Той допълнил и че драмите между годениците започнали в момента, в който двамата започнали съвместната си работа по новия албум на Шер.