Феновете на Бионсе са готови на всичко, за да посетят нейните концерти в рамките на световното турне “Renaissance World Tour”, предаде Ройтерс.

Парите и разстоянието не представляват проблем за почитателите на американската певица, която в момента провежда своето турне, състоящо се от 57 концерта в 40 града в Северна Америка и в 14 в Европа.

Джими Лонг от Сан Франциско отлетя за Стокхолм за концерта на Бионсе на 10 май, след като е купил билети за 370 щатски долара – изгодна сделка в сравнение с цените на билетите в САЩ, които надвишават 1000 долара.

Писах на приятеля си: “Искаш ли да отидем в Швеция? Да или не? Имаме 9 минути да решим“, разказа той.

Айо Ауокоя направи своето нелеко пътуване с влак от Манчестър до Лондон, което продължи няколко часа, само за да види звездата, пише БТА. Беше невероятно страхотно изживяване, каза тя.

Бионсе също помогна на някои да осъзнаят какви са техните приоритети в живота.

За учителите беше толкова трудно и освен това аз загубих роднини по време на пандемията“, каза Джани Насименто, начален учител в Рио де Жанейро. “След това в мен се роди желанието да живея, да пътувам и да правя неща, които никога преди не съм правила.” Джани плати около 1200 долара за първия си полет, в допълнение към билетите за концерта на Бионсе във Франкфурт, Германия.