Връзката между Ема Уотсън и Брандън Грийн достигна до своя край, след повече от 18 месеца. Източници са посочили пред “Daily Mail”, че двамата са се разделили след Коледа. 29-годишният Грийн е известен с любовта си към партитата, нощния живот, както и многобройните си връзки с модели. Напоследък обаче той проявява интерес към по-кротки дейности, включващи биоразнообразието и океаните, а приятелите му го определят като “учтив и интелигентен”.

С новосъздадена компания за технологични инвестиции за някои Брандън изглеждаше добре до Уотсън – здраво мислеща жена, с диплома от университета “Браун”.

Но какво се обърка?
Изглежда, че 33-годишната Ема е имала някакво прозрение и е решила, че иска да се прекрати връзката. В публикация от 15-и април по случай рождения си ден, тя написа:
“Чувствах се много тъжна и много ядосана за много неща. Научих повече за любовта и за това да бъдеш жена… Отне ми три години, но най-накрая открих ежедневна практика”.

И въпреки несгодите в любовта, Уотсън не се отказва. “Приятелите или партньорите, които съм имала, като цяло са ме карали да се чувствам наистина ценена. Те са ме изграждали”, коментира в интервю.

Мнозина смятат, че тя има голям късмет – благодарение на участието си като дете във филмите за Потър разполага с повече пари, отколкото би могла да се нуждае, и с процъфтяваща актьорска кариера. Но всъщност тя изпитва доста смесени чувства към славата, която й е донесла, и неведнъж се е оттегляла от актьорството.

“Открих, че тази слава стига до точката, от която няма връщане назад. Чувствах, че ако някога искам да се оттегля от това, то е сега или никога”, споделя актрисата.