На Ким Кардашиян ѝ бе наредено да се махне, след скорошното отвaряне на т.нар. “pop-up” магазин за бранда й “Skims” в Ню Йорк. Официалният Инстаграм на Рокфелер център, където е позициониран “Skims” сподели снимка на Ким, която позира зад светлосинята сграда. Много фенове обаче бяха ядосани, че 42-годишният козметичен магнат е разположил магазина си точно там, пише “The Sun”. Коментарите, които се изсипаха под поста ca следните:

“Махай се”
“Не тук, в Ню Йорк!!!! И определено не на площад “Рокфелер”, такова емблематично място”
“Пас, не ни пука за нея”
“Не, благодаря! Не бих си купила нищо, което е на Кардашиян! Не подкрепям това семейство”

И още, и още.

Дали заради коментарите или нещо друго – магазинът няма да стои за дълго там. На 29-и май затваря.

И докато на “Skims” му остават броени дни живот в Ню Йорк, то в скорошно участие в “Today Show” Ким обсъди предстоящия сезон на “Keeping Up With The Kardashians”. На въпрос от водещата Савана Гътри дали някога е мислила да спре да е толкова открита що се отнася до личния й живот, който е на показ постоянно, предвид семейното предаване, което имат с останалите от клана Кардашиян/Дженър, бившата на Кание отговори така: “Когато подписахме договор за снимките, искахме винаги да бъдем супер открити и честни.”

Риалити звездата сподели още, че новият сезон е бил най-емоционалният за нея до този момент. Определено Ким не се притеснява да показва слабост пред широката публика, дори е горда с това й качество:

“Гордея се, че все още сме толкова открити и все още сме склонни да показваме и споделяме толкова много.”