Светът има нужда от повече смях, каза актрисата Дженифър Анистън, която заедно с Адам Сандлър участва във филма “Убийствена мистерия 2” (“Murder Mystery 2”), съобщава чуждестранната преса.

Комедията еволюира, филмите се променят. Красотата на този жанр е в това да се смеем на себе си, да се смеем на живота“, каза холивудската знаменитост по време на среща с журналисти в Париж. “Не трябва да се взимаме твърде насериозно, особено в САЩ. Целият свят е разделен.”

Според нея сериал като “Приятели”, който навремето я превърна в една от най-ярките звезди на малкия екран, не би бил възможен днес.

Има цяло едно поколение, деца, които гледат епизодите на поредицата и намират хумора в тях за твърде агресивен. Днес всеки се чувства засегнат от нещо“, обясни тя.

Филмът “Убийствена мистерия 2” (“Murder Mystery 2”) е продукция на стрийминг гиганта Netflix, пише БТА. Първата част на продукцията излезе през 2019 г. Сюжетът разказва за приключенията на полицейски инспектор, който получава внезапна помощ от съпругата си фризьорка.