Тейлър Суифт изнесе първия концерт от турнето си “Eras” на стадиона в Глендейл, Аризона, където миналия месец се състоя мачът за “Супербол”, предават американските медии.

Предишното турне на изпълнителката беше през 2018 г.

Не знам с какви думи да ви опиша как се чувствам сега“, каза тя в началото на шоуто.

Музикалната звезда изпълни песни от повечето си албуми, като завърши със седем от най-новия “Midnights”. Последната беше “Karma.” Тя изпя общо 44 парчета за малко повече от три часа.

Тъй като носителката на редица награди “Грами” не е била на турне за предишните си три албума, сегашната серия концерти ще представи много от песните в тях за първи път на живо. Когато обяви турнето през ноември миналата година, тя го нарече “пътешествие през музикалните ери от моята кариера (минали и настоящи)”.

Суифт спомена и за фурора около продажбата на билетите от “Ticketmaster”, като каза на публиката от над 70 000 души, че разбира какви “значителни усилия” са им били необходими, за да бъдат на концерта.

След Глендейл, блондинката ще изнесе концерт в Лас Вегас, а след това на стадион край Далас.

В американската част от турнето на Тейлър Суифт са предвидени 27 дати, предава БТА. То завършва с два концерта в района на Лос Анджелис през август.