Ема Хеминг сподели трогателно видео как с Брус Уилис подновяват брачните си обети, след като любимият актьор беше диагностициран с деменция.

Двойката отпразнува 14-ата си годишнина от сватбата във вторник, като 44-годишната Ема се обърна към Instagram, за да насърчи феновете си да се възползват от всяка възможност да бъдат със семействата си.

Брус и Ема празнуваха 10-ата си годишнина през 2019 г. и тогава семейството им изигра голяма роля в милата церемония. Именно това видео сподели Ема. 

Тя написа: “На нашата 10-та годишнина от сватбата решихме да подновим обетите си на същото място, на което казахме “Да” през 2009 г. Толкова съм щастлива, че го направихме“.

“Грабвайте всяка възможност да бъдете с приятели, семейство. Това са моментите и красивите спомени, които трябва да запазите за цял живот. И ние трябва да запазим тези спомени живи и за тези, които може да не са в състояние”, казва още Хеминг.

Ема разкри, че специалният ден е бил заснет от бившата съпруга на Брус Деми Мур, с която той поддържа близко приятелство.

Дъщерите на Брус и Деми – Скаут и Румър Уилис пяха и свириха на китара на церемонията.

Ема вървеше по пътеката с дъщерите си Мейбъл Рей и Евелин Пен Уилис. 

Сега тя каза на последователите си, след като спомена за мъката, която човек изпитва когато любимият ти да страда от деменция, че с нетърпение очаква хубавите бъдещи събития. 

Наближава рожденият ден на Мейбъл, тя навършва 11. Евелин ще навършва девет. И след това очакваме раждането на първия внук на Деми и Брус – ще бъде и мое внуче, за което сме толкова развълнувани”.