Адел каза преди скорошното начало на концертите ѝ в Лас Вегас, които преди 10 месеца отложи в последния момент, че “никога не е била по-нервна преди изява“, пишат американските издания.

Изпълнителката на хитовете “Hello” и “Easy On Me”, с които покори върховете на чартовете, се сблъска с враждебна реакция в интернет през януари, когато в емоционално видео със сълзи на очи се извини на почитателите си, че не може да започне постоянното си шоу “Weekends with Adele” в хотел “Caesars Palace” в столицата на хазарта. Като причина тогава тя посочи заболяването на половината ѝ екип от новия коронавирус.

Музикалната звезда каза, че екипът ѝ е “опитал абсолютно всичко“, но е било “невъзможно да се довърши шоуто“. Концертите трябваше да започнат на следващия ден и някои фенове вече пътуваха към Невада, когато научиха новината.

Сега, часове преди да излезе на сцената в Лас Вегас, певицата и авторка на песни сподели в Инстаграм своя снимка на репетиция на фона на снимки от детството.

Завладяна съм от емоции, невероятно нервна съм, не мога да стоя спокойно, защото съм толкова развълнувана. Винаги се страхувам преди концерти и го приемам като добър знак, защото означава, че ме е грижа и че просто искам да си свърша добре работата“, написа Адел.

Никога не съм била по-нервна преди шоу в кариерата си, но в същото време ми се иска днес да е утре! Нямам търпение да ви видя там“, добави още певицата.

Концертите на Адел в Лас Вегас ще продължат до март.

В интервю през юли 34-годишната изпълнителка обърна внимание на отлагането на шоуто ѝ през януари, като заяви, че “определено е усетила разочарованието на всички“, накарало я да се почувства “съкрушена“.

Адел, известна с баладите си, наситени с болка и носталгия, отбеляза музикално си завръщане миналата година с четвъртия си студиен албум “30”. С него тя оглави чартовете по света, припомня БТА. Преди броени дни “30” получи номинация в топ категорията за най-добър албум на водещите музикални награди “Грами”.

Днес чуждестранните издания пишат, че макар поредицата ѝ от изяви да е започнала с успех, зад кулисите на спектакъла вече се заформят проблеми. Според тях носителката на редица авторитетни отличия не била доволна от иначе луксозния апартамент, който от “Caesars Palace” са ѝ предоставили за ползване в следващите четири месеца. Твърди се, че управата на хотела ѝ е предоставила жилище в “Palazzo Suits” към казино “Rio”, идващо с личен иконом, който да бъде на нейните услуги 24 часа в денонощието, но тя е отказала да остане в него.

Вместо това е предпочела да отседне заедно с половинката си Рич Пол и сина си Анджело в конкурентната верига “Wynn”. Там тримата са се нанесли в сграда, тип “бунгало”, заемаща 300 квадратни метра от голф игрището на комплекса, която разполага със собствен бар. Според мнозина тя е избрала да се настани там с близките си заради уединението, което постройката предлага, тъй като до нея се стига по отделна, частна алея, до която другите гости нямат достъп.

Решението ѝ обаче е сериозен удар по престижния имидж на “Caesars Palace”, в чиято зала “The Colosseum” се помещава шоуто ѝ.

Това наистина е необичайно… Вероятно си мисли, че всичко, което може да ѝ осигури максимален комфорт, е допустимо, но не е така. Логично е да бъде на мястото, на чиято сцена се качва, иначе отстрани изглежда странно, дори смущаващо“, заявява източник на пресата, разказал за необичайния ѝ избор.

Според друг Адел е очаквала да ѝ предложат да обитава Augustus Tower – най-скъпата и ексклузивна част от имота, но тъй като това не се е случило, тя е преценила да лиши от присъствието си 5-зведния комплекс. Засега представителите ѝ отказват да коментират официално нейното решение, разяснявайки мотивите, криещи се зад него.