Дуа Липа подготвя нов албум, съобщи самата тя в свое скорошно интервю за списание “Vogue”. Певицата краси корицата на юнския брой на изданието.

Изпълнителката, която пише и текстове на песни, споделя, че третата ѝ тава ще звучи по-зряло от предишните.

Последният албум на 26-годишната звезда, наречен “Future Nostalgia”, излезе през месец март 2020 г., в първите дни на коронавирусната пандемия. В момента тя е на турне, което започна през февруари.

Дуа Липа споделя пред “Vogue”, че “Future Nostalgia” продължава да звучи “свежо”, но въпреки това работи и по нова продукция.

В продължение на две години бяхме замразени. Не успях да направя тези песни по начина, по който си ги представях, и сега шоуто… ми изглежда ново“, казва брюнетката. “Но… усещам, че продължавам бавно напред. Особено сега, когато започнах отново да пиша и да работя върху нова музика“, добави тя.

Носителката на награда “Грами” разкрива, че новият ѝ албум е готов наполовина.

Определено съм пораснала. Като цяло, независимо дали по отношение на звученето или на темите, съм по-зряла“, казва тя.

Изпълнителката се похвали с корицата си на модната библия в профила си в Инстаграм, като нарече 2022 г. нейната “най-преобразяваща година” досега.

Толкова съм благодарна, че имам тази корица, за да ми напомня за най-преобразяващата ми година досега, в която усещам, че съм се променила изключително много на лично ниво. Чувствам се по-силна, горда от пътуването, което беше необходимо, за да ме доведе до тук и съм благодарна за цялата подкрепа, която получих по пътя“, споделя британската знаменитост.

Сред хитовете на Дуа Липа са “New Rules,” “Don’t Start Now,” “Physical” и “Levitating”, припомня БТА. През март тя пусна последния си сингъл “Sweetest Pie”, в който участва и Megan Thee Stallion.