I CAN TOO е кауза на най-вълнуващото масово изживяване Legion Run 2019

Йордан Йовчев се включва в благотворителния отбор на И АЗ МОГА и ще премине препядствията заедно с всички записали се в него

На 6 юли (събота) 2019, И АЗ МОГА / I CAN TOO става част от приключението Legion Run 2019, което избра благотворителната организация за своя кауза.
Тази година събитието подкрепя мисията и програмите на И АЗ МОГА, като пуска в надпреварата специален отбор I CAN TOO Legion, стартиращ в 12:00 ч., към който всеки може да се присъедини. И това съвсем не е всичко!

Част от благотворителния тийм става най-успешният български гимнастик, Oлимпийски шампион и лице на И АЗ МОГА – Йордан Йовчев, който ще премине препядствията рамо до рамо с всички, които се присъединят към отбора.


Legion Run e отборно бягане с препядтствия, което се провежда всяка година в различни държави по света. Незабравимото и забавно изживяване за порастнали е изпитание на духа и тялото, в което ще скачате, пълзите, спринтирате, висите и преминавате през кал, огън и лед с още хиляди други хора.

Социално ангажираният екип на събитието подкрепя мисията на И АЗ МОГА в помощ на деца със специални нужди. Всеки от вас може да помогне, като се запише в отбор I CAN TOO Legion. Двадесет лева от стойността на вашия билет се даряват за каузата, а Legion Run ще удвои вашето дарение.

Тази година усилията на И АЗ МОГА са насочени към Програма Мобилен терапевт, която цели да набере средства за осигуряване на специализиран автомобил за над 50 деца с тежки увреждания от Център за Надежда в София, чрез който те ще имат шанса за достъпна и регулярна терапия.

От тази година I CAN TOO работи усилено и върху информиране на обществото за връзката между климатичните промени и здравето на децата, и навременните мерки, които трябва да се вземат за разрешаване на този въпрос.

Подкрепете дейността на И АЗ МОГА! Вземете вашия дарителски билет за I CAN TOO Legion тук: https://register.legionrun.com/18-legion-run-bulgaria-2019

Тази събота, 6 юли, I CAN TOO става част от приключението Legion Run. Вземи дарителския си билет тук: https://register.legionrun.com/18-legion-run-bulgaria-2019 и подкрепи мисията на организацията в помощ на деца със специални нужди. 20 лв. от всеки дарителски билет се даряват за каузата, а Legion Run ще ги удвои.Мястото е с. Мрамор. Отбор I CAN TOO Legion тръгва в 12:00 ч. Вижте кой се включва в благотворителния отбор и какво има да ви каже 🙂 Jordan Jovtchev* * *This Saturday, July 6th, I CAN TOO is taking part in the most exciting competition for 2019 – Legion Run. Get your charity ticket here: https://register.legionrun.com/18-legion-run-bulgaria-2019 and support our cause in help of children with special needs. 20 BGN from each charity ticket go to I CAN TOO and Legion Run will double the donation.Join us at Mramor Village. I CAN TOO Legion Team starts at 12pm. Our ambassador Jordan Jovtchev, who is taking part in our team, has a special message for you 🙂

Публикувахте от I CAN TOO в Вторник, 2 юли 2019 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *