Winbet стана официален спонсор на джудиста Даниел Дичев

Winbet застана зад една от най-впечатляващите ни спортни надежди – джудистът Даниел Дичев, пишат от ПРофайл.

Договорът е за срок от 1 година и идва в много важен момент в кариерата на сливналията – това лято му предстои да вземе участие в Asia Open, сериите Grand Prix и Световното първенство .

„Изключително съм щастлив, че ще работя с един от най-предпочитаните и бързо развиващи се букмейкъри на българския пазар“ с тези думи Даниел коментира бъдещото ни сътрудничество, а ние от Winbet се радваме, че сред нашите партньори и приятели се нарежда един млад, талантлив и амбициозен спортист.

Даниел Дичев е професионален състезател по джудо в категория до 100 кг. На 19 години печели Световната титла по Самбо за младежи, а през 2010 г. печели Европейската младежка купа в Санкт Петербург, Европейската купа за младежи до 20 г. в Гърция, както и в Унгария и Украйна.
И Даниел Дичев приключи участието си на Световното по джудо

През 2012 г. печели първия си турнир за мъже на Европейската купа в Истанбул, а в самбото завоюва сребърен медал на Европейското първенство в Милано. Следват още успехи и усилена подготовка на Даниел в Япония.

През 2017 г. Дичев е удостоен с приза Най-добър състезател в цяла Япония. Това признание са получили само двама чужденци в историята на джудото!
Даниел Дичев преди световното по джудо.

Ние от Winbet знаем колко важна е подкрепата за нашите спортисти на всеки етап от кариерата им и с гордост заставаме зад още един шампион, когото го очакват световни победи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *